Middenspanningscabines plaatsing

Plaatsing

Nieuwe cabine nodig?

Fluentis adviseert en begeleidt u graag met uw dossier. Waaronder de aanvraag bij uw distributienetbeheerder alsook de bouwvergunning bekijken we samen. We kunnen u ook adviseren over de beste locatie van uw cabine. Zo is een centrale ruimte waarin u alle borden verzamelt, ideaal voor het bedienen en het uitvoeren van onderhoud.

Uiteraard nemen we graag de uitvoering van de werken voor onze rekening.

Het resultaat? Een kwalitatieve en duurzame installatie conform de regelgeving. We zoeken samen met u de meest economische oplossing. U ontvangt snel een offerte en weet meteen waarvoor u staat!

Middenspanningscabines saneren

Saneren

Aan de hand van een risicoanalyse saneren we uw bestaande cabine conform het Koninklijk Besluit van 2012. Dit vervangt het KB van 2008 over de veiligheidsvoorschriften van bepaalde oude elektrische installaties op arbeidsplaatsen.

Elke oude elektrische installatie moet uiterlijk op 31 december 2014 voldoen aan de bepalingen van de afdeling II (betreffende de risicoanalyse en de preventiemaatregelen) en uiterlijk op 31 december 2016 aan de bepalingen van de artikelen 8 en 9 (betreffende de uitvoering van de elektrische installatie). Wat de bepalingen van de artikelen 8 en 9 betreft, is het de werkgever echter toegestaan om de termijn met maximum 2 jaar te overschrijden mits een gedetailleerd uitvoeringsplan dat met advies van de preventieadviseur en het Comité is opgesteld.

Bovendien gelden de nieuwe voorschriften voor alle soorten elektrische cabines, ook diegene onder het toepassingsgebied van het AREI.

Heeft u vragen hierover? Dan staan wij u graag te woord!

Download het nieuwe KB van 4 december 2012 in pdf-formaat.

Realisaties

Middenspanningscabines kwaliteit Middenspanningscabines kwaliteit Middenspanningscabines kwaliteit Middenspanningscabines kwaliteit Middenspanningscabines kwaliteit Middenspanningscabines kwaliteit Middenspanningscabines kwaliteit

Kwaliteit

Fluentis werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Alle gereedschappen worden zorgvuldig geselecteerd. Onze vakbekwame medewerkers volgen bovendien regelmatig opleidingen. Voor live cleaning, het reinigen van cabines onder spanning, volgt ons team zelfs specifieke trainingen. Uw tevredenheid vormt voor ons een permanente opgave.

VCA certified Vincotte Siemens Certified Installer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info OK