Betonnen prefab cabines plaatsing

Betonnen prefab cabines

Wij zijn huisleverancier van betonnen prefabcabines bij netbeheerder Fluvius. Hier zijn we trots op!

We bieden een brede waaier aan modellen welke in alle maten verkrijgbaar zijn. Maatwerkcabines is trouwens een van onze specialiteiten welke conform de wensen van onze klanten en de Synergrid voorschriften geproduceerd worden.

Wat betekent dit concreet:
Betonnen prefab behuizingen, die voor MS-toepassingen worden gebruikt, zijn aan strenge veiligheidsvoorschriften onderworpen. Ze moeten beantwoorden aan de door de netbeheerder opgelegde eisen (Synergrid C2/112) en krijgen een klasse toegekend op basis van de constructie in combinatie met de binneninrichting van het gebouw. Onze prefab gebouwen voldoen aan al deze eisen en zijn bestemd voor het plaatsen van MS-materiaal.

Betonnen prefab cabines saneren

Van idee tot realisatie

Uw wensen worden door ons nauwgezet ter harte genomen. Samen bekijken we de noden en mogelijkheden om een mooi en economisch verantwoord product te realiseren.

Dit vereist van ons een optimale inzet en betrokkenheid, dit vanaf de eerste bespreking tot en met de oplevering. Eens de plannen concreet worden, starten wij met de productie van het gebouw. Met de grootste zorg en oog voor ieder detail produceren wij een topproduct dat geen gelijken kent.

Betonnen prefab cabines onderhoud

Kwaliteit

Het procedé met zelfverdichtend hoogkwaliteitsbeton zorgt ervoor dat het eindresultaat van de betonnen constructie tot een strak en verfijnd resultaat leidt. Het zichtbeton heeft onbehandeld een zeer mooi uitzicht. Indien het gebouw in een kleur gewenst is, brengen wij een duurzame kwaliteitsverf aan die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Andere afwerkingen, waaronder steenstrips, hout of volgens de wens van de klant zijn altijd mogelijk. Deuren en roosters in aluminium zijn kwalitatief conform de Synergrid voorschriften. De kleuren ervan worden aangepast aan het geheel.

Betonnen prefab cabines reinigen onder spanning

Wij werken volgens het sleutel op de deur principe

Eens het gebouw voltooid is, verzorgen wij het verdere traject van transport tot de plaatsing. Door onze expertise in het bouwen van elektrische hoogspanningsinstallaties bieden wij de mogelijkheid om de prefabcabine kant en klaar af te leveren. Dit heeft als grote voordeel dat de werken op de werf tot een minimum beperkt worden. Wij beperken ons niet enkel tot de plaatsing en eventueel de inrichting van het gebouw. Kabelwerken en afwerking rond de cabine kunnen gelijktijdig worden uitgevoerd.

Resultaat: Eén aannemer, één aanspreekpunt!

Betonnen prefab cabines verbindingstechnieken

Onze troef!

Onze deskundigheid en expertise binnen onze organisatie zal ervoor zorgen dat we u van A tot Z begeleiden. Wij adviseren van ontwerp-, vergunnings- en bouwtraject tot en met de exploitatie- en beheerfase. Het gaat u als bouwheer heel wat tijd en zorgen besparen.

Het volledige traject voeren we uit in eigen beheer en met eigen personeel.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info OK