Reiniging en onderhoud elektrische cabines onderhoud

Reinigen onder spanning

Voor laag- en hoogspanningsinstallaties is preventief onderhoud van de elektrische installatie essentieel. Fluentis is gespecialiseerd in live cleaning om uw cabine of installatie onder spanning te reinigen. Dit bespaart u een kostelijke shutdown!

Na een initiële controle, zorgen we voor de reiniging van uw elektrische installatie terwijl die in dienst blijft. Live cleaning is toepasbaar op middenspanninginstallaties en transformatoren, tot maximum 15kV.

VOORDELEN
1 Economische oplossing zonder shutdown
2 Lagere totaalkost door besparing op coördinatie, nachtwerk en schakelingen
3 Geen risico op schakelfouten
4 Uitvoering conform AREI, EN – 50110 en VCA.

Reiniging en onderhoud elektrische cabines reinigen onder spanning

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van middenspanningscabines is Fluentis uw partner. Met ons periodiek nazicht vermijdt u problemen en blijven uw productieprocessen op volledig vermogen draaien. Een installatie in topconditie vermindert bovendien de kans op een uitval of ongeval. Een hele geruststelling voor u!

Ongeacht de preventieve maatregelen die u neemt, een elektrische installatie wordt nu eenmaal vuil. En de gevolgen hiervan zijn zeker niet te onderschatten. Daarom is een periodieke reiniging van uw elektrische installatie nodig om de kans op een uitval of ongeval te verminderen.

Het nazicht omvat onder andere:

Reiniging van de installatie
Controle schakelmateriaal
Controle oliepeil van de transformator
Controle beveiligingsrelais
Controle verlichting in de cabine
Vervangen van PBM's
Plaatsen van olie en branddovende opvangbakken onder transformatoren
Levering en plaatsing van componenten

Onderhoudswerken of een plotse uitval van uw elektrische installatie? U kan bij ons een stroomgroep huren met een vermogen tot 450kVA.

Reiniging en onderhoud elektrische cabines verbindingstechnieken

Verbindingstechnieken

Op het gebied van middenspanning bestaat er een brede waaier aan mogelijke verbindingstechnieken. Overgangsmoffen, eindsluitingen, PRC-moffen ...

Kabelverbindingen vormen dan ook een van de voornaamste schakels in uw installatie. Een kolfje naar de hand van ons ervaren team!

Laat ons weten wat uw behoeften zijn. Wij helpen u graag verder.

Een defecte kabel? Bel ons 011 537 628

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info OK